Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
de snijbonen groeien snel nu,heb er eergisteren getrokken en uitgedeeld,vandaag zelf gekookt maar er moet meer geplukt worden anders worden ze te oud.werkje voor morgen dus,en dan invriezen.. nu zijn er deze keer veel bonen die krullen en dergelijke,dus niet echt mooi recht groeien,kan dat te maken hebben met het droge weer?,ze hebben ook minder bladgroei als anders..
dacht ik ergens ook,maar het feit dat ze niet mooi recht groeiden(een deel niet allemaal hoor)vond ik een beetje vreemd omdat ze gewoon goed naar beneden kunnen hangen,ik dacht dat ze krom groeiden als ze een obstakel tegenkwamen,maar das hier dus niet zo,de bonen zijn ook de enige groenten die ik niet bewaterd heb.... opkomst viel mee,ik heb ze na de ijsheiligen geplant en hoewel niet alles opkwam zijn er toch geen stokken zonder bonen aan....tja,die global warming he...
ja das ook zo een leuk probleemke voor kleine mensen ik ben nog niet eens 1 meter 50 (maar wel een groot ego )en de bonen zijn al meer dan 2 meter hoog.....word dus een opstapje gebruiken.
net een grote!(20 liter) emmer snijbonen afgetrokken en gewassen. straks maar es prepareren om in te vriezen,rozenjam daarnet al gemaakt en nu ga ik basilicum plukken voor pesto ha! leukste tuinseizoen: heel veel oogstklare dingen
waar ik niet bijkon schakelde ik een familieid in rozenjam heb ik gemaakt volgens een recept dat an(printemps) hier had gezet... rozen,water,citroen en geleisuiker zijn de ingredienten....was goed gelukt moet ik zeggen. de kleinste is er niet dol op: da smaakt naar bloemen zei hij