Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
De naam intrigeerde me, dus een plantje gekocht met lange uitlopers. Schijnt dat het goed te stekken is dus zal ik daarmee morgen eens aan de slag gaan. Je kunt de bladeren door de salade mengen of als sla eten en ook in thee gebruiken. Heeft iemand hier ervaring mee?
Het schijnt de werking van Ginseng te hebben, cholesterolverlagend, hartversterkend, stofwisselingsbevorderend en bloedopbouwend, dit staat tenminste op het etiketje.
Hoy,
De jiaogulan plant is een chinese geneeskrachtige plant, ik heb hem in de folder van easyplant zien staan. Wie deze plant in zijn bezit heeft, van die persoon had ik wat meer uitleg willen hebben,dank u bij voorbaat.
groetjes
Charelke
de jiaogulan staat bij mij nu volop
in zaad , maar stekjes heb ik er nog
niet van genomen !
wat zou zowat de beste mannier zijn
in water of in cocopeat ?
wie is het al gelukt ?
neen ik heb je mail niet gehad
doe het nogmaals
ik heb er drie zal dus wel allebei gehad hebben
wist zelfs niet dat het tweeslachtig was , zoals weed
de zaden zouden na lange tijd uitkomen ,
stekken zou gemakkelijk zijn , maar op welke manier ,