Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
broyage zijn gemalen amandelen (broyage pur),, normaal gezien wordt in het recept aangegeven welk soort broyage je nodig hebt bv. 50-50;; dit is 50% broyage en 50%suiker(kristalsuiker),, je kan dit gemengd kopen ofwel gewoon zelf mengen (is doorgaans goedkoper) en zo kan je het zoetgehalte zelf aanpassen aan je eigen smaak;; voor sommige recepten gebruikt men echter bloemsuiker ipv. kristalsuiker en dan heb je broyage-pur nodig
ge kunt dat kopen kant en klaar bij aveve afdeling bakkerij o'cool dan ik ken de straat in antwerpen, maar de naam van de winkel niet: provinciesraat (ongeveer inde helft van de straat, er is zelfs een tramhalte niet ver van. De provinciesraat daar rijdt een tram door naar de Plantin en in die straat is een joodse bakkerij Kleinblatt