Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Mijn advie is: lekker experimenteren. Ikzelf neem een lekkere olijfolie, voeg de inhoud van een potje olijven toe, samen met wat teentjes knoflook. Ik ben gek op gedroogde tomaten, dus die gaan er ook bij. En wat dacht je van heerlijke blokjes feta, wat petertjes of een lepeltje sambal. Dit alles doe ik in een potje en laat het een paar weken intrekken. Laat je fantasie werken en dan ....smullen maar!!!!!!
Voor een zachtere & beter verteerbare versie van look, kun je het voor gebruik blancheren (of kort garen in de micrgolf oven). Je kan ook de kern (kiem) uit de in de lengte doorgesneden teen halen. Nog eenvoudiger : in warme bereidingen een ongeschilde teen mee laten garen en voor opdienen verwijderen.