Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
wat ook zeer lekker is: bavarois van komkommer. Laat het enkele uren zeer koud staan , bijna tegen het vriespunt, dan uithalen en in schaaltjes opdienen de bavarois maken zoals je dit doet voor en dessert, met gelatine. Room en eiwit
ik maak gewone komkommersoep, met ui, bouillonblokje en wortel, deze wordt warm gegeten en kan ook ingevroren bewaard worden. dan maak ik ook nog koude komkommersoep, deze wordt vooral door de zoon graag gegeten: een halve liter yoghurt, een komkommer er tussen mixen, wat citroensap toevoegen en afwerken met bieslook en/of knoflook; er is ook een grieks gerecht dat ongeveer zo in elkaar zit denk ik. vooral verfrissend op warme dagen; ( deze vries ik niet in) Martine