Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Maak de andijvie schoon, blancheer in kokend gezouten water en laat uitlekken. Laat de andijvie gedurende 5 minuten stoven in de hete boter en kruid met peper, zout en citroensap. Schep over in een beboterde ovenschotel. Pocheer de vismootjes halfgaar, laat uitlekken en schik op de andijvie. Snij de gepelde hardgekookte eieren middendoor en schik langs de randen van de schotel. Bereid de tomaten tot een coulis. Voeg hier het citroensap, de kruiden, peper en zout toe en pureer het geheel met de mixer. Voeg onder voortdurend roeren de olie druppelsgewijs toe tot een gebonden saus wordt bekomen. Roer de tomatenpuree door desaus en werkt af met de gehakte basillicum. Giet de tomatencoulis over in de ovenschaal. Kruiden met peper, zout en de Provencaalse kruiden. Bestrooi met geraspte kaas en laat 10 minuten gratineren in een hete oven of onder de grill. Smakelijk